FRITURE PETERS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1263 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Friture Peters. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 23:04 Nou wees gewaarschuwd, ik dacht laat ik ze maar eens testen, maar inderdaad net zoals de andere reviewers de frietjes zijn NIET doorbakken. Ik hoop dat ze nu wel iets met deze feedback gaan doen. Bezorgtijd klopte en snacks ook, maar frietjes NO GO
19 feb 2024 om 19:24 Lekker op tijd en heerlijk gegeten alles was goed warm, Ik snap sommige reacties niet. Ikzelf heb nu 3 keer besteld en nooit problemen gehad
19 feb 2024 om 8:16 Zullen er nooit meer bestellen. Slappe friet en frikandel de rest ging nog wel
18 feb 2024 om 18:51 top
17 feb 2024 om 19:58 Friet geheel doorgebakken en donker en allemaal kleine harde stukken. Mayonaise niet geleverd Spoetnik te doorbakken en teveel Mayonaise Reifkoek te doorbakken Kipkroket hard maar binnenkant lekker. 1e x nooit weer hier, doodzonde geld
14 feb 2024 om 10:16 Zoals altijd TOP !!!
13 feb 2024 om 7:19 Frieten waren bruin the lang in vet geweest denk ik. De snaks waren lekker
7 feb 2024 om 8:22 Optijd de bestelling gekregen En alles goed verzorgd en warm gewoon top
28 jan 2024 om 20:38 Waren veels te vroeg hebben ze het weer meegenomen omdat hier nog niet allemaal waren. Kwamen terug maar frikandel speciaal was koud en de kipfingers en friet waren opgewarmd erg hard niet te eten. Is de eerste keer dat we zo ontevreden zijn.
27 jan 2024 om 19:36 Lekker gegeten, alles warm en voldoende. Bezorging conform tijd app. Prima.
26 jan 2024 om 21:24 Nvt. zie beoordeling
22 jan 2024 om 20:27 De frietjes waren al wat afgekoeld en naar mijn mening niet 100% goed gebakken. Daarbij ook wel weinig saus dat er gebruikt wordt. De snacks waren wel lekker.